Brandkast openen

Bel direct: 0299-321739 of mobiel 06-28421839

Afspraak maken Bel mij terug

Brandkast openen? Dat laat u natuurlijk over aan Open de Kluis. Zoals onze naam al doet vermoeden, zijn wij specialist in het openen van kluizen, maar ook brandkasten en ander soort kluizen. En dat doen we natuurlijk niet met explosieven of ander grof geweld. Wij hebben zo onze eigen methodes om een brandkast geheel zonder schade open te breken. Ook voor verkoop, plaatsing en onderhoud van brandkasten bent u bij ons aan het juiste adres.

slotenmaker opent brandkast

 

Brandkast openen zonder enige schade

Brandkast laten openen? Met grof geweld komt u nergens. Onze methodes zijn gebaseerd op zeer specialistische kennis van het slot. Wij breken de kluis ook niet open en we forceren het slot niet. Wij kunnen uw kluis openmaken vrijwel zonder schade toe te brengen aan de behuizing en het mechanisme. Wij zijn zelfs geaccrediteerd door de verzekeringsmaatschappij om uw kluizen, safes en brandkasten te openen en te repareren.

Geen kosten wanneer de brandkast niet opengaat

Wij zijn zo zeker van ons vakmanschap dat we werken volgens het principe van no cure, no pay. Dit bekent dat wanneer het ons niet lukt om de brandkast te openen, u helemaal niks hoeft te betalen. Wij bieden (nood)openingen, service en onderhoud aan door heel Nederland en zijn hiervoor 24 uur per dag bereikbaar. Wilt u meer weten over onze werkwijze en onze tarieven? Neem direct contact op via 0299-321739 of stuur een e-mail naar [email protected]