Sleutel bijmaken

Bel direct: 0299-321739 of mobiel 06-28421839

Afspraak maken Bel mij terug

Wilt u sleutels laten bijmaken? Open de Kluis uit Volendam is specialist in alles wat met sloten en sleutels te maken heeft. Daarbij kunt u denken aan huissleutels, maar ook kluizen en autosleutels. Voor het dupliceren of vervangen van uw sleutel kunt u bij ons terecht. Open de Kluis maakt uw nieuwe sleutel snel, vakkundig én zeer scherp geprijsd. Neem nu contact op via 06 28 42 18 39 of mail ons op [email protected]!

Sleutels bijmaken door de échte vakman
Open de Kluis is onderdeel van Lockmaster Benelux (KvK nr. 24327822) uit Volendam en specialist op het gebied van autosloten en alles wat met overige sloten en sleutels te maken heeft. Dus wanneer mensen bijvoorbeeld hun autosleutels kwijt zijn, worden wij ingeschakeld. Hierdoor zijn wij in de loop der jaren gespecialiseerd geworden in autosleutels bijmaken. Een nieuwe autosleutel laten maken kunt u beter overlaten aan een betrouwbare en legitieme vakman.

Autosleutel laten dupliceren?
Geen probleem! Opendekluis.nl is specialist in autosleutels en autosloten. Al onze specialisten zijn uitvoerig gediplomeerd en bevoegd om u te helpen. Dus heeft bent u de autosleutels kwijt, of wilt u duplicaat autosleutels laten maken? Bel dan 06 28 42 18 39 of stuur een mail naar [email protected]