Autosleutels bijmaken

Bel direct: 0299-321739 of mobiel 06-28421839

Afspraak maken Bel mij terug

Wilt u autosleutels bijmaken? Dan bent u bij Open de Kluis aan het juiste adres. Wij zijn specialist in alles wat met autosloten en autosleutels te maken heeft. Ook voor het dupliceren of vervangen van uw autosleutel kunt u bij ons terecht. Het maakt daarbij niet uit welk merk u wenst. Open de Kluis maakt uw nieuwe autosleutel snel, vakkundig én zeer scherp geprijsd.

Uw autosleutels kwijt?

Een auto krijgt natuurlijk altijd standaard 2 sleutels. Nu komt het wel eens voor dat een van de twee sleutels kwijt raakt. Hiervoor bieden wij de beste oplossing. Open de Kluis is onderdeel van Lockmaster Benelux (KvK nr. 24327822) uit Volendam en is specialist op het gebied van sleutels. Dus wanneer mensen bijvoorbeeld hun autosleutels of huissleutels kwijt zijn, worden wij ingeschakeld. Hierdoor zijn wij in de loop der jaren gespecialiseerd geworden in sleutels bijmaken. Een nieuwe sleutel laten maken kunt u beter overlaten aan een betrouwbare en legitieme vakman. Daarom belt u Open de Kluis.

Autosleutels laten dupliceren bij de dealer te duur?

Geen probleem. Wij nemen alle zorgen uit handen. Bij de dealer waar u de auto heeft gekocht worden vaak hoge kosten gerekend. Dit zorgt er bij veel mensen voor dat ze het bij een autosleutel laten omdat, de nieuwe sleutel simpelweg te duur is. Echter is dit natuurlijk niet slim en bel u Open de Kluis.  Al onze specialisten zijn namelijk uitvoerig gediplomeerd en bevoegd om u te helpen. De gedupliceerde autosleutel is dus identiek aan de sleutel die de dealer zal leveren. Dus heeft bent u de autosleutels kwijt en wilt u deze bij laten maken? Bel dan 0628421839 of stuur een mail naar [email protected]