Kluis openen

Bel direct: 0299-321739 of mobiel 06-28421839

Afspraak maken Bel mij terug

Wilt u uw kluis laten openen? Open de Kluis kan uw kluis openen zonder sleutel of code. Open de Kluis is onderdeel van Lockmaster Benelux (KvK nr. 24327822) uit Volendam. Wij openen- en repareren alle merken kluizen en doen dat vrijwel altijd zonder die te beschadigen! Wij reageren direct om uw probleem op te lossen, of maken een afspraak voor een bezoek door één van onze monteurs. Dus wilt u een kluis laten openen? Voor onze specialisten is dit geen enkel probleem.

Kluis openen of kraken – onze servicedesk is altijd bereikbaar!
Dankzij ons samenwerkingsverband met betrouwbare bedrijven die uitstekende service bieden, kunnen wij als enige in heel Nederland kluizen openen en repareren. Wij herstellen waar mogelijk onzichtbaar de schade die wij helaas soms wel eens moeten maken (bij een kluis openen met slijptol, of een kluis openen met draaischijf) en plaatsen zo nodig nieuwe sloten.

Laat uw kluis openen door een betrouwbare specialist
Opendekluis.nl is specialist in het openen -en weer repareren van kluizen, safes en brandkasten. Al onze specialisten zijn geaccrediteerd voor het openmaken of repareren van uw kluis.

Heeft u een vraag of wilt u direct contact? Bel dan: 06 28 42 18 39